Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Sikk for Bigyó

2012.11.01. 22:18

- Pfff odass! Mekkora egy bálna! – bökött egy másfél mázsás bikinis ártatlanságra.

- Jah! Bizonyisten ide hallom, ahogy serceg a zsírja a napon!

- Biztos nem hallott még a Norbifitnesszről! Pfff – kontrázta a harmadik.

Minden élő-lélegzőbe belekötve szambáztak tovább a napsütötte strandon. Aztán egyszer csak halálra váltan, fuldoklóhoz méltó gúvadt szemmel állította meg a többieket. Ott volt. A FÉÉÉÉRFI. Nem, nem a két ajtós szekrény típus. Inkább az a fajta, akinek az árnyékába támasztják azt a kétajtós szekrényt. És még úgy is marad hely bőven a hűtőszekrénynek is.

- Arrrgggghhhhhh! – adott hangot érzelmeinek.

- Szedd hát össze magad, és menj oda! Miatta jöttünk ki erre a lúzer lerakóra! – reagáltak értelmes hozzáfűzésére a többiek vihogva.

- Ok… végül is… mi bajom lehet? – azzal kihúzta mind a százötven centijét, bikinibe rázta a negyven kilóját, majd helyreigazította a 70B-st, és fotómodelleket megszégyenítő módon odalibbent a csávóhoz.

- Sziaaaaaaaaaaahhhhh, Bééélaaaaaahhh! Mizu? – klink-klink, rebegtette meg pilláit. A csóka hátrafordult a medencében, amiben épp ázott, és…

- Csáááá Cica! Há’ te itt? Há’ mér nem csüccsensz be má’ ide mellém? – szakadt fel belőle intelligenciája és csajozós dumája legjava.
- Én? Óh, Bééélaaaaaahhh! – így a profi rebegtető – Hááát, ha annyira szeretnéd!

285760_370082426407150_970946990_n.jpg

És már lejtett is tovább a medence partján. Pechére a csávó épp a mély vízben ázott. Úgy gondolta, megy ez neki, mért ne villantana egy kecses csukást. Hadd lássa, milyen hajlékony, milyen izmos… összefoglalva: milyen tökéletes, nah! Persze az fel sem merült benne, hogy víziszonya van, és hogy nem tud úszni. Segáz, lényegtelen apróság…

Beállt hát az ugródeszka elé, ismét látványosan helyrerakta a 70B-st – hiszen a Bééélaaaaaahhh le sem vette róla a szemét –, majd nekifutott. A gazellák is tanulhattak volna belőle, úgy lendült neki az ugrásnak. Tökéletes volt. Kecses. Nőies. Meg is lett volna…

… ha az utolsó három lépésnél nem botlik meg a saját lábában. Így egy tripla leszúrt rittbergert követően, a szexisre tervezett fejesből a másodperc tizedrésze alatt absztrakt hasas lett. Hatalmas csattanással érkezett a vízbe, és jaj! A bajt tetézendő, minden fellelhető testrése ugyanennyi idő leforgása alatt telt meg klóros strandvízzel.

Bálnákat megszégyenítő módon és ívben kapálózva, vizet fújva bukkant a felszínre ismét.

Ahogyan bikinifelsője is, úgy fél méterre tőle…

harinnya.jpg

(post for Bigyó)

A bejegyzés trackback címe:

https://cbsmith.blog.hu/api/trackback/id/tr464884653

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása